Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ρε Νεφελούδης που μας χρειάζεται.......

Αυτός ο άνθρωπος που θα ακούσετε στο βίντεο παρακάτω είναι βουλευτής και στηρίζει μαζί με τη Δημοκρατική Αριστερά την Κυβέρνηση.
Τον έβαλαν σε μία Επιτροπή για τη διαχείριση των νερών και διαμαρτύρεται ότι θα συνεδριάζει η επιτροπή κάθε εβδομάδα και θα πληρώνεται για μία συνεδρίαση κάθε μήνα!!!!
Τέτοιοι είναι κάποιοι της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι.

Ακούστε (βασικά αυτά που λέει ο βο(υ)λευτής)



Διαβάστε λοιπόν και μερικά βιογραφικά στοιχεία του εν λόγω βουλευτή, που δηλώνει και άσχετος για τα όσα θα αποφασίσει η επιτροπή για το πολύ κρίσιμο και σοβαρό θέμα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων (σ΄αυτόν μεταξύ των άλλων έχουμε εναποθέσει τις τύχες μας για τη διαχείριση των νερών του Ανάβαλου)
Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στην Αθήνα. Τελείωσε τις σπουδές του το 1979 με υψηλό βαθμό και έγινε μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
Ενεργό μέλος του επαγγέλματός του, έχει εργαστεί σε προγράμματα (έρευνα, προγραμματισμός και κατασκευή) τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στο δημόσιο τομέα.
Εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ από το 1993, έχει υπηρετήσει σε όλα τα στάδια της εκπροσώπησης του T.E.E. σε Νομαρχιακό και Περιφερειακό επίπεδο καθώς επίσης συμμετείχε σε πολλές τεχνικές και αναπτυξιακές επιτροπές για τα επιστημονικά και επαγγελματικά ζητήματα σχετικά με τους μηχανικούς.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τοπική αυτοδιοίκηση, εκλέχτηκε μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου των Τρίκαλα από το 1987 ως το 1991. Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος το 1995 και διετέλεσε αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Τρικάλων. Την τετραετία 1999 ως 2002 ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων.
Τον Οκτώβριο του 2002 έως το 2010 εκλέχτηκε δύο φορές Δήμαρχος με ποσοστά 52% και 48% αντίστοιχα.
 Μέλος του Κογκρέσσου Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης του Συμβουλίου της Ευρώπης(2007-2012)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (1999-2012),
Μέλος του Γ.Σ. της "Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος" (KEΔE)

Πρόεδρος της Ένωσης ∆.Ε.Υ.Α. Ελλάδος (2009-2011),
Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια (2005-2012)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέλος της Εκτελεστικής Γραµµατείας της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής (ΠΑ.Σ.Ε.) για την Εκτροπή του Άνω Ρου του Αχελώου (2003-2010)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου